Meritmind Syd söker nya konsulter inom redovisning

Meritmind AB · Övrigt · 29 jan

Om jobbet

Är du en erfaren redovisningsspecialist och en fena på redovisning och bokslut? Vi söker nya samarbetspartners/associerade konsulter som är specialiserade inom redovisning och har egen F-skattsedel

Du behöver flerårig erfarenhet av redovisning och har god kännedom om aktuella redovisningsregler. Naturligtvis kan du självständigt slutföra både bokslut och årsredovisningar. Har du jobbat enligt IRFS eller US GAAP är det meriterande.

Som associerad konsult på ar du med och bidrar till att Meritmind idag har ett av de starkaste varumärkena inom konsultbranschen. Våra kunder är medelstora till stora företag och många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Kvalifikationer och erfarenheter
  • Civilekonom eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi med inriktning mot redovisning
  • 10 års erfarenhet av praktiskt arbete som redovisningsekonom/redovisningsspecialist
  • Du är flytande i både svenska och engelska
  • Du är bokslutssjälvständig och har arbetat med årsredovisningar
  • Erfarenhet av internationella företag/koncerner är meriterande
Personliga egenskaper

Som konsult på Meritmind har du ett stort personligt driv och en god social förmåga, du har lätt att anpassa dig till olika situationer och drivs av utmaningar. Du har lätt att sätta dig in i nya situationer och har kort uppstartssträcka när du sätts i nya situationer.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Möjlighet att delta i vår fortbildning genom Meritmind Advance
  • Se flera olika verksamheter, organisationer och branscher
  • Intressanta och utvecklande uppdrag hos våra kunder
  • Långsiktigt samarbete
PlaceringsortMalmö

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget som grundades år 2000 har idag mer än 200 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015 och 2016.

Urval och intervjuer kommer att ske i löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du är nyfiken på vad Meritmind har att erbjuda dig eller din organisation eller har frågor kring att vara konsult hos Meritmind kontakta gärna Ursula Ekelund på 0701660800, ursula.ekelund@meritmind.se eller Magnus Nelander på 0707776594 magnus.nelander@meritmind.se

Vi ser framemot att fortsätta dialogen med dig!

Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Financial accountant, Financial controller, Finance control, Accounting controller, Accounting specialist, Accounting manager, Head accountant, FP&A, Controller, redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, jr. redovisningsekonom, redovisare, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, redovisningsspecialist, finansiell controller
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget