Serviceinriktad orderhandläggare

Om jobbet

Är du en driven person som vill arbeta med orderhantering av mobila tjänster? Har du lätt för att ge service på ett säljande sätt? Då är detta den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en orderhandläggare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kundföretaget under 6 månader. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som orderhandläggare på avdelningen för mobila tjänster kommer du att arbeta med reaktiva förfrågningar från både interna och externa aktörer. Avdelningen arbetar med B2B mot både slutkund och återförsäljare. Arbetsuppgifterna inkluderar att ta emot, granska och kvalitetssäkra de order som kommer in. Teamet du arbetar tillsammans med består av 20 personer som arbetar stenhårt med service och därför är det av stor vikt att du är serviceinriktad och ser till att vara tillgänglig för företagets kunder. Du arbetar självständigt men sitter tillsammans med teamet, därför det är viktigt att du har god samarbetsförmåga. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för organisationens kundärenden och därför behöver du arbeta på ett professionellt, effektivt och engagerat sätt enligt de rutiner som finns.

Du kommer till exempel att:
 • Handlägga och planera order
 • Ha kontakt med kunder via mail och telefon
 • Administrera inkommande order
Tjänsten passar dig som vill komma in på ett spännande stort företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som
 • Har 1-2 års erfarenhet inom kundtjänst/administration/orderhandläggning
 • Är tekniskt intresserad
 • Är flytande i tal och skrift i både engelska och svenska då det är dessa språk du använder i kontakt med företagets kunder
 • Har god vana i MS Office
Som person är du driven och ambitiös och ser hela tiden möjligheten att göra det lilla extra för att leverera bra service. Vidare har du en positiv inställning och vill gärna utveckla ditt arbetssätt. För att passa i denna roll är det viktigt att du har båda fötterna på jorden och har tålamod med utförandet av arbetsuppgifterna.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid under 6 månader med chans till förlängning
 • Placering: Malmö
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.