Transportledare bygg/anläggning

Om jobbet

Med placering i Malmö söker vi nu en

Transportledare inom bygg/anläggning

Som transportledare inom division Anläggning kommer du vara med och utveckla vår verksamhet inom avdelningen som i huvudsak består av bygg, anläggning och miljötransporter, samt entreprenadmaskiner.

Du får ett fritt och ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och forma verksamheten. Du kommer att arbeta med transportledning med såväl nya som gamla kunder. I rollen som transportledare måste du kunna ta självständiga beslut som har stor påverkan på ekonomi och kundnöjdhet. Du ska kunna arbeta i team tillsammans med kollegor, chaufförer och kunder. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

GDL erbjuder en intressant anställning med spännande utmaningar och du kommer att rapportera till Platschefen.

Dina arbetsuppgifter blir ordermottagning, transportplanering, fakturering och beroende på uppdrag olika administrativa arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du som söker har ett brinnande intresse för logistik. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom logistikbranschen och vill nu hitta nya utmaningar och utvecklas i ett snabbt växande företag. Du är engagerad och trivs i en miljö där det händer mycket och där förändringar sker ofta och snabbt. Du är självgående, och har förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärde för kunden.

Vi ser gärna att du har god erfarenhet av IT-verktyg och har lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar och verktyg.

Du kan administrera och planera din tid på ett strukturerat och effektivt sätt.

Du är en lagspelare som vill vara en del av vårt vinnande team varför vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kompetenskrav:

- Dokumenterad erfarenhet från åkeri/logistikbranschen

- Utbildning inom transport/management är meriterande

- God IT-vana

- Svenska samt engelska i tal och skrift

För att söka tjänsten sände du CV + personligt brev senast de n16 december 2016 tillcareer@gdl.se.
I ämnesraden skriver du Transportledare Malmö. Vi hanterar ansökningar löpande så sänd gärna indin ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Robert Andersson 040-680 23 11.
Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

GDL arbetar lokalt och nära våra kunder och därför är vår devis - vår värld är lokal.

Vår verksamhet består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin-, och logistiktjänster. Vi har en lång historia av att arbeta lokalt.

Vår lokala förankring är en styrka som skapar mervärde för dig som kund.
GDL är etablerat på 15 orter i Sverige. Det innebär att du som kund alltid har nära till oss. Vi har vårt säte och huvudkontor i Helsingborg och omsätter ca 2,7 miljarder SEK.
Våra värdeord professionell, engagerad, pålitlig samt värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet.
För vidare info, läs gärna mer på www.gdl.se


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var