Processingenjör till vår Bindemedelsfabrik

Om jobbet

Om tjänsten

Rollen som processingenjör inom vår bindemedlesfabrik kommer att innebära att du arbetar med att planera, utveckla och leda det långsiktiga arbetet inom metodik, kvalitet och processoptimering.

Arbetet innefattar även förberedande investeringsunderlag, investeringsansökningar och genoförande av CAPEX. Du kommer att hjälpa alternativt leda projekt på bindemedelsfabriken, göra HAZOPs och jobba för ständiga förbättringar.

I den här rollen bidrar du till optimeringen av produktionen genom att utveckla och optimera befintliga och nya produktionslinjer. Du förbättrar recept, utbildar personal, deltar i förbättringsarbete, både avseende maskiner och rutiner. Du har en nyckelroll i

multidisciplinära team tillsammans med människor från produktionen, RD&I, metodik och produktionsplanering. Genom tester utvärderar och optimerar du befintliga processer och ger förslag till förbättringar, optimeringar och investeringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Dina uppgifter är att förbättra befintliga processer, optimera recept och körningar samt
underhålla metodiken.
  • Du skriver processinstruktioner, definierar befintlig utrustning och dokumenterar
ditt arbete noga. Det är viktigt att du delar dina kunskaper genom
utbildningar och samarbeten för produktionspersonal.
  • Du bidrar till ett säkert arbetsklimat, bl.a. genom din roll i Hazard Studies och föregår med gott
exempel framför dina medarbetare.
  • Du deltar aktivt i förbättringsarbetet inom produktion, metodik och labb och inom övrig
verksamhet.
  • Du medverkar i förbättringsarbeten och framtagandet av nya rutiner tillsammans med andra
bindemedelsfabriker i världen.

Kravprofil
Vi söker dig som har kemiskteknisk utbildning på universitetsnivå. För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du är initiativkraftig och drivs av att söka förbättring och utveckling, både på egen hand och tillsammans med andra. Du har en god analytisk förmåga och på ett proaktivt arbetssätt. Du stimuleras av att arbeta med såväl kollegor inom vår utvecklingsavdelning men även med inom våra övriga affärsområden.

Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

Ytterligare information
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.akzonobel.com . Om du behöver hjälp, vänligen kontakta HR Servicecenter på telefonnummer: 031-724 21
99.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Petra Larsson,Produktionschef Bindemedelsfabriken,+46725200013

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Elisabet
Haraldsdottir, Talent Resourcing Partner, +46 703 50 17 99

För Fackliga Frågor
Unionen: Jörgen Dahlgren: +46 708 35 52 49
Sveriges Ingenjörer och Akademikerna: Per-Ola Löfgren +46 708 84 53 48
Ledarna: Boris Parezanovic +46 708 35 52 55

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas - både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition - att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Klicka <A HREF = "https://akzo-onetube.talentinsite.com/play/41204 >här</A> för att få veta mer om vår verksamhet.

Mer om företaget
Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag
och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka,
International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.

Om företaget

AkzoNobel creates everyday essentials to make people's lives more liveable and inspiring. As a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, we supply essential ingredients, essential protection and essential color to industries and consumers worldwide. Backed by a pioneering heritage, our innovative products and sustainable technologies are designed to meet the growing demands of our fast-changing planet, while making life easier. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we have approximately 45,000 people in around 80 countries, while our portfolio includes well-known brands such as Dulux, Sikkens, International, Interpon and Eka. Consistently ranked as a leader in sustainability, we are dedicated to energizing cities and communities while creating a protected, colorful world where life is improved by what we do.