Lönekonsulter sökes till trevligt outsourcingföretag i Malmö

Om jobbet

Till vår kund som är ett outsoucingbolag söker vi nu flera lönekonsulter. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med placeringsort i antingen Malmö, Gävle, Stockholm eller Göteborg beroende på vad som passar dig bäst. Uppdragslängden är ca 6 månader. För rätt person finns det goda möjligheter till anställning hos kunden.

Ditt uppdrag

Vår kund är ett stort, men familjärt och trevligt outsourcingbolag med kontor i Malmö, Gävle, Stockholm och Göteborg. Det är ett stabilt växande företag där du som lönekonsult erbjuds en nyckelroll i organisationen och stora möjligheter att utvecklas. Tjänsten innebär ett huvudansvar över löneprocessen och eget ansvar över ett antal kunder. Arbetet är varierande och du ges många kontaktytor. Du har en närvarande chef som coachar dig i din roll, teamkollegor samt utarbetade rutiner för lönehanteringen som stöd i din leverans. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer:
  • Supportera kunden och deras anställda
  • Administrera persondata i lönesystemet
  • Hantering av försäkring och pension
  • Årsskiftesrutiner
  • Lönebearbetning och beräkning samt utbetalningar
Din bakgrund

Till den här rollen söker vi både dig som är en mer erfaren och självgående löneadministratör och dig som nyligen tagit din examen från en av YH-utbildningarna inom lön. Du som är mer erfaren och har arbetat minst ca 3-5 år i en liknande roll kommer att få ta ett större ansvar och du som är mer junior kommer till en början att ha en avlastande roll för att sedan vartefter få utökade ansvarsområden. Detta är därför ett toppentillfälle för både dig med längre och kortare erfarenhet att utveckla din kompetens inom lön. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat i Hogia, Agda eller FLEX. Du är även en van användare av Office-paketet och är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och bra på att prioritera. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och ser till att leverera enligt deadline. För att trivas på företaget bör du också vara en teamplayer som gärna stöttar dina kollegor.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Tengberg på 0765 45 40 22, ellen.tengberg@wise.se och konsultchef Josefin Slorafoss, josefin.slorafoss@wise.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 mars

Om företaget