Undersköterska till särskilt boende

Om jobbet

I uppdraget ingår att hjälpa och stödja brukaren med omvårdnadsinsatser utifrån brukarens individuella behov och önskemål. I detta ingår bland annat personlig omvårdnad, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal. Förutom att utföra praktiska arbetsuppgifter ska du kunna dokumentera kring händelser kring brukaren samt ha kontakt med brukarens anhöriga.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska och erfarenhet från vård och omsorgsarbete. Som undersköterska på ett vårdboende har du ett stort engagemang för arbete med människor och mycket god förmåga att samarbeta. Du är trygg i din yrkesroll och har ett gott bemötande med en positiv inställning till förändring och utmaningar. Du är bra på att kommunicera och kan anpassa dig till olika situationer och till individen.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Dalida Koco, 040-34 59 09

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Norr sträcker sig från Västra hamnen i väst till Valdemarsro i öst. Stadsområde Norr har drygt 1000 anställda till sina 69 000 invånare. Vår uppgift är att erbjuda våra medborgare god service och verka för att Norr ska vara ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla! Vi söker nu en undersköterska till särskilt boende inom vård och omsorg. Välkommen med din ansökan.