Är du student och på jakt efter det perfekta extrajobbet?

Om jobbet

Är du student och på jakt efter det perfekta extrajobbet? Om du har ett flexibelt schema och har möjlighet att jobba minst 1 dag i veckan, då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vi söker nu nya lagermedarbetare till det globala företaget Weidmüller där du kommer att var en viktig pusselbit i en omfattande leveranskedja.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Weidmüllers räkning studenter som vill jobba extra som lagermedarbetare på Weidmüllers lager i Malmö vid sidan av sina studier. Arbetet är perfekt att kombinera med studier då det innebär att du ska kunna jobba 2 dagar i veckan. Vår kund har som störts behov av extrapersonal på onsdagar och det är därför viktigt att du kan jobba just onsdagar. Torsdagar och fredagar är också stora leveransdagar för vår kund och de kommer därför troligtvis att behöva hjälp även då.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Weidmüllers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Weidmüller.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du, tillsammans med fast personal, att arbeta med in och utleveranser till Weidmüllers kunder. Du kommer att jobba med en del tyngre leveranser och det är därför viktigt att du har god fysik men samtidigt vågar be om hjälp om det blir för tungt. Din roll kommer att vara viktig för företaget då de har behov av att ta in extrapersonal vissa dagar för att täcka sina leveranstoppar.

Du kommer att få en introduktion på plats i vad som krävs för arbetet samt en mentor som du kommer att gå med i början och som sedan kommer att finnas där som ett bollplank och stöttepelare tills du kommit in i rollen.

Tjänsten passar dig som är student och vill dryga ut studentkassan samt få en fot in på arbetsmarknaden. Under ledigheter, till exempel inför jul och påsk, går behovet av personal uppåt och vi ser gärna att du kan ställa upp och arbeta mer under dessa perioder.

Vi söker dig som
 • Är studerande och har minst 1.5 år kvar av dina studier
 • Kan jobba onsdagar
 • Har god datorvana och en känsla för siffor
 • Har ett flexibelt schema
 • Har möjlighet att arbeta ett pass/vecka
 • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska, detta då svenska används dagligen i den interna kommunikationen
 • Bor i Malmö/Lund med omnejd, eftersom arbetspassen kan komma in med kort varsel
Det är meriterande om
 • Du har tidigare erfarenhet av produktion/lager
 • Har erfarenhet av fysiskt krävande jobb
 • Har truckkörkort
 • Har jobbat i SAP tidigare
Som person är du lojal till ditt arbete, kvalitetsmedveten och har förståelse för vikten av att vara noggrann. Du är flexibel kring att ta pass med kort varsel. Sist men inte minst så trivs du med sociala interaktioner och har lätt för att anpassa dig utefter vad aktuell situation kräver.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, cirka 2 pass i veckan
 • Lön: Enligt avtal
 • Placering: Malmö (Hyllie)
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Weidmüller är ett globalt företag med cirka 4.500 anställda. De är experter på att hjälpa sina kunder och partners över hela världen med produkter, lösningar och tjänster i industriell för miljö för kraft, signal och data. Weidmüller jobbar hela tiden för att utvecklas och vill ständigt hitta nya innovativa, hållbara och praktiska lösningar för deras kunders individuella behov. De sätter standarder inom Industrial Connectivity.