Redovisningsekonom till Skandinaviska Likvida Medel

Om jobbet

Vi söker nu en Redovisningsekonom som vill arbeta med hela bredden inom Ekonomi samt administrera kreditärenden.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med hela reskontraprocessen med inriktning på kundreskontra och leverantörsreskontra. Vidare kommer du att ansvara för inbetalningar/utbetalningar, fakturering, påminnelser, krav- och inkasso. Tillsammans med din kollega kommer du även att arbeta med att administrera kreditärenden. Har du dessutom erfarenhet av avstämningar, moms och skattedeklaration ser vi det som meriterande. Rollen innebär också att svara i telefon och mail från kunder.
Som Redovisningsekonom får du möjligheten att vara med och förbättra arbetsprocesser samt skapa tydliga rutiner och processer.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad ekonom med minst gymnasiekompetens. Du har något eller några års erfarenhet inom ekonomi med kund- och leverantörsreskontra och vana av att arbeta i ekonomisystem. För att lyckas i roller ser vi gärna att du är noggrann och strukturerad samt ha en vilja att lära dig nya saker och triggas av att jobba i en föränderlig miljö där du ger det lilla extra. Du är leveranssäker och trivs i en roll där du får lösa problem och jobba proaktivt mot kontaktytor både internt och externt.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 maj

Om företaget

Skandinaviska Likvida Medel AB är ett finansiellt institut. Vi innehar inkassotillstånd och bedriver idag verksamhet inom fakturabelåning, fakturahantering och inkasso. Vi arbetar efter Finansinspektionens riktlinjer och står under Datainspektionens tillsyn. Skandinaviska Likvida Medel AB tillhandahåller effektiva ekonomiska tjänster och finansiella lösningar som skapar förutsättningar för lönsam tillväxt. Vi gör allt vi kan för att du ska kunna växa! Vi älskar entreprenörskap och tillväxt och vi arbetar för att du ska kunna få betalt för ditt arbete, skapa tillväxt på dina villkor och kunna fokusera på din kärnverksamhet. Med oss blir det enklare att växa, du får bättre översyn genom transparenta processer och verktyg och vi möter dig alltid med personlig service.