Vi söker en engagerad och relationskapande innesäljare

SW · Försäljning · 22 dec

Om jobbet

Vår kund växer och nu har du, som vill utveckla din säljkompetens möjlighet att vara med på resan från början!

Arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare kommer du ansvara för all nykundsbearbetning och vara den som startar alla affärer. Du kommer ingå i ett team på 5-6 st med stark laganda och som tillsammans såsom individuellt arbetar hårt för att nå företagets mål. Vår kund är inne i en expansiv fas och du har möjligheten att följa med företagets framfart redan från start. Vår kund arbetar mycket med coaching och utbildningar inom sälj och är en av Sveriges bästa säljare. Här kommer du få en stor möjlighet att utveckla din säljkompetens! Du kommer att arbeta självständigt med telefonen som ditt viktigaste redskap och ansvara för att boka ut företagets säljare på möten, bevaka marknaden via olika kanaler samt att administrera och underhålla CRM-systemet. Vi söker dig som har lätt att bygga relationer över telefon, är en duktig administratör som gillar ordning och reda samt tycker om och drivs av att arbeta mot tydliga mål. Vår kund är ett relativt nystartat företag med bas i Malmö. Företaget går riktigt bra och har dubblat sin omsättning på 2 år och kommer att fortsätta växa kraftigt. Företagsandan är lättsam, med inställningen att ha roligt på jobbet. I lokalerna finns även ett pingisbord att samlas kring.

Lämplig bakgrund
Erfarenhet av försäljning är meriterande men vi kommer att lägga störst vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är tävlingsorienterad, älskar att arbeta mot utmanande mål och har stort engagemang. Vidare drivs du av att göra goda affärer, skapa långsiktiga relationer samt bygga nätverk. Vi söker medarbetare som har nära till skratt, brinner för att ge bra service och genuint har ett intresse människor.

Viktig information
Ovanstående tjänst är en rekrytering och du anställs av vår kund. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt slutdatum. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Amarelle, 040-665 51 53.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!