1:st line support

Framtiden · Data & IT · 5 dec

Om jobbet

Vi söker nu en serviceinriktad 1:st/2:nd line support till vår kund i Malmö. Företaget expanderar och behöver ytterligare personal till sin helpdesk. Vill du få chansen att utgöra en viktig del av verksamheten och samtidigt få möjlighet att hjälpa kunder genom att leverera bästa möjliga service? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som 1:st/2:nd line support kommer du att hjälpa företagets kunder med olika typer av IT-problem. Drift av nätverk, WAN och backuplösningar är en naturlig del av dina åtaganden. Du kommer att arbeta med program som VMware, Citrix, Cisco och Checkpoint. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå i:
  • Kundsupport via mail och telefon
  • Remote
  • Drift av nätverk och backupplösningar
  • Förbättringsarbete/configuration
  • Övervakning
Din profil

För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett genuint intresse för att hjälpa människor samt ett intresse för IT och teknik. Som person är det oerhört viktigt att du är serviceminded och att du är ödmjuk i ditt förhållningssätt. Du är också van vid att hantera ärenden och problemlösning självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du är nyfiken och driven samt utstrålar en vilja att utvecklas.

Krav:
Svenska och engelska - tal och skrift
Minst 6 månaders erfarenhet inom servicedesk eller intern helpdesk
Windows 7

Meriterande:
VMWare
Citrix
Kunskap om backup-system

Villkor

Omfattning: Heltid, skift
Ort: Malmö
Start: Omgående

Urval sker löpande. Ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Fanny Trossö, 0722832906

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Företaget levererar drifttjänster, tekniktjänster och infrastruktur inom IT. Företagets mål med verksamheten är att maximerar kapaciteten och minimerar risken för driftstörningar genom att kontrollera, uppdatera och underhålla kundens IT-system. Merparten av företagets kunder finns inom produktion och distribution och arbetar med såväl små som stora företag.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.