Finsktalande kundtjänstmedarbetare för framtida uppdrag

Om jobbet

Letar du efter nya utmaningar inom kundtjänst? Då kan det vara dig vi söker till framtida uppdrag i Malmö!

TNG söker serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för framtida uppdrag hos ett flertal av våra kunder. Våra uppdragsgivare återfinns inom en mängd olika branscher, varvid vi söker personer med varierande bakgrund och erfarenheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult hos TNG får du chansen att vidareutvecklas i rollen som kundtjänstmedarbetare hos någon av våra spännande kunder. Rollen som kundtjänstmedarbetare innebär ofta varierande uppgifter, många kontaktytor samt teamarbete.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ta emot samtal från privat- samt företagskunder
  • Ärendehantering samt administration.
  • Ordermottagning samt registrering.
  • Kontakt med interna och externa parter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du har något års erfarenhet från kundtjänst eller ordermottagning. Då du kommer jobba mot den finska marknaden krävs att du talar och skriver finska flytande. Om du jobbat med administration eller i något affärssystem (exempelvis SAP) är även det meriterande.

Som person är du serviceorienterad, har ett systematiskt arbetssätt samt kan arbeta effektivt även under stressiga perioder. Utöver detta har du en förmåga att arbeta självständigt samt har en god problemlösningsförmåga. Du har en god datorvana samt är van vid att använda telefonen som främsta arbetsredskap.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Emma Tornberg, 0701-435906

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.