Sjuksköterska, hemsjukvården SoF Öster

Om jobbet

Vill du möta en spännande framtid i vården med oss i SoF Öster? Vår vision är att vara den bästa arbetsplatsen med Malmöbon i fokus. Hemsjukvården i Öster söker dig, sjuksköterska, som vill arbeta inom LSS och möta patienter i det egna hemmet och ansvarar för dina egna boende. Som sjuksköterska i LSS arbetar du med medicinsk omvårdnad i patientens boende. Som sjuksköterska handleder och utbildar du omvårdnadspersonal i enklare medicinska arbetsuppgifter och inom omvårdnad. Du samverkar regelbundet med primärvård och slutenvård utifrån ett patientfokus. I arbetsuppgifterna ingår även att genomföra vårdplanering och delegering av arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har arbetslivserfarenhet inom vården. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hemsjukvård eller LSS. Vi ser gärna att du också har vana av att arbeta i IT stöden Procapita och Pascal. Du är en drivande person som är van att prioritera i dina arbetsuppgifter, som gärna tar tag i saker och hittar lösningar. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Att handleda och utbilda är en naturlig del i ditt arbete och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du arbetar var fjärde helg, kan cykla och du har körkort B.

Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med din ansökan! Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Bina Sjökvist, 040-344252

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Öster omfattar Rosengård och Husie och är en del av Malmö där stad och landsbygd möts. I stadsområde Öster bor ca 45 000 malmöbor, här möts människor från hela världen. Förvaltningens cirka 1200 anställda möter medborgarna i livets alla skeden. Med engagemang och kompetens kan vi ge god service och bidra till att stadsområde Öster upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla!