Speditör till Green Cargos Europeiska Kontrolltorn i Malmö

Om jobbet

Green Cargo söker en energisk och serviceinriktad speditör till det Europeiska Kontrolltornet i Malmö!

Vill du arbeta med klimatsmarta och hållbara järnvägstransporter, och samtidigt vidareutvecklas i rollen som Speditör? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
  • Möjlighet att arbeta med hållbarhet och miljöfokus.
  • En platt och affärsinriktad organisation.
  • Ett kunnigt team som tillsammans med dig vill vidareutvecklas inom spedition.
  • En flexibel arbetsplats med utrymme för dig att ta ansvar.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Samordna transporter över gränserna, med fokus på smidighet samt lönsamhet.
  • Hantera dokument, regler och lagkrav som krävs för gränsöverskridande transporter.
  • Skapa lönsamma och långsiktiga kundrelationer med kundanpassade logistiklösningar.
  • Leverera åtgärder och lösningar inom utsatt tid, samt engagera kollegor och samarbetspartners.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Den växande internationella handeln, i kombination med skärpta miljökrav, kommer i framtiden ställa högre krav på smartare och mer lönsamma logistiklösningar. På Green Cargo samlar man nu den kompetens som fokuserar på dessa frågor till Malmös Europeiska Kontrolltorn, där vi ser fram emot din förstärkning! Du kommer att arbeta i ett team på 15 personer och du rapporterar till den som är produktionsansvarig för gruppen. Då branschen ställer allt högre krav på tillgänglighet kommer teamet inom kort börja gå mer mot en 24/7 verksamhet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som nyligen har avslutat din utbildning inom spedition/transport/logistik och troligtvis har jobbat ett eller ett par år som speditör. Erfarenhet från tex. sjö-, flyg- eller bilspedition ser vi som meriterande då du förhoppningsvis kan tillföra oss nya infallsvinklar och kunskaper. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i team och som har en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Du är mån om att lyckas med de uppgifter du åtar dig och du motiveras av att genom arbetet vidareutvecklas som speditör. Vidare är du kundfokuserad och håller en hög servicenivå såväl externt som internt. Eftersom din vardag är snabbrörlig och många uppgifter uppstår ad hoc, ställs det krav på dig att vara lösningsorienterad, kreativ och flexibel. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, kunskaper i tyska samt ytterligare språk är mycket meriterande. För att lyckas i tjänsten bör du ha goda datorkunskaper.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Tove Nylin, 0709379645

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.