Lageransvarig

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en lageransvarig. Du kommer få möjlighet att arbeta i ett spännande bolag med utvecklande och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill arbeta på lagret där du har ansvar över sex medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Orderplock
  • Schemaläggning
  • Ta emot sjukanmälningar
  • In- och utleverans
  • Strukturera upp lagret
Din profil

Vi söker dig som har fötterna på jorden, är respektingivande samtidigt som du är ödmjuk. Du lägger stor vikt vid struktur och organisering. I ditt arbete är du initiativtagande, du ser hellre lösningar än problem och du har en förmåga att inspirera och motivera andra. Slutligen tror vi att du som söker är en naturlig ledare, du är lyhörd och har en god förmåga till samspel med andra.

Krav
  • Erfarenhet av lager
  • Kunskap inom lean production
  • God datorvana
  • Truckkort A & B
Meriterande
- Erfarenhet av Microsoft Acces Dynamic/ AX
Jobbfakta
Kontakt

Ring Helena Feldt, 0723187900

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar. Bolaget har sitt huvudkontor i Malmö och är verksamt inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad elutrustning. De har idag ungefär 100 anställda och behöver nu en lageransvarig i syfte att avlasta lagerchefen. Du erbjuds att arbeta i ett framgångsrikt bolag med utvecklande och utmanande arbetsuppgifter. Som anställd hos vår kund finns möjligheter att göra sin röst hörd samt utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.