Studerande sökes för extrajobb på terminal i Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

StudentConsulting söker för kunds räkning dig som är studerande och vill arbeta extra som terminalarbetare i Malmö vid sidan av dina pågående studier!
Arbetsuppgifterna kommer främst vara av- och pålastning av paket från lastbilar samt sortering av paketen.

Terminalen har öppet dygnet runt men du kommer främst att arbeta mån-fre från kl 13, 16 eller 18 fram till ca 21.00. Även nattpass kan förekomma. Kunden har ett varierat behov och du bokas in för jobb med kort varsel. Inbokning sker oftast samma dag som passet är.

Du kommer vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning sker så fort vi funnit rätt kandidat så sök redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är studerande på universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar på dina studier. För att passa för tjänsten krävs att du är punktlig, arbetsvillig och fysiskt uthållig då det kan förekomma tunga lyft. Eftersom inbokning sker med kort varsel ser vi gärna att du är mycket flexibel. Det krävs även att du har en positiv inställning till arbetet. Du ska kunna arbeta minst 2 pass per vecka, både eftermiddag och kväll. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så sök redan idag. Söker gör du via www.studentconsulting.se.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!