Vi söker dig som vill jobba natt på en paketterminal!

Om jobbet

Information om uppdraget

Studerar du på på högskola eller universitet och är ute efter ett bra extraarbete bredvid dina studier? Då kan det vara just dig vi söker!
Arbetsuppgifterna kommer främst vara av- och pålastning av paket från lastbilar samt sortering av paketen. Arbetet är tidvis tungt då det kan vara stora paket som ska packas av och på.

Terminalen har öppet dygnet runt och dina arbetstider kommer att vara nattetid, 00.00 - 07:45. Kunden har ett varierat behov och du bokas in för jobb med kort varsel. Inbokning sker oftast samma dag som passet är.

Du kommer vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning sker så fort vi funnit rätt kandidat så sök redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är student på högskola eller universitet på minst 50 %. För att passa för tjänsten krävs att du är punkltig, arbetsvillig och fysiskt uthållig då det kan förekomma tunga lyft. Då det sker inbokning av pass med några timmars varsel ser vi att du är mycket flexibel. Du ska vara tillgänglig att jobba minst 2 pass per vecka, nattetid. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så sök redan idag. Söker gör du via www.studentconsulting.se.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!