Wacker Neuson i Malmö Söker Talangfulla Mekaniker

Om jobbet

Är du utbildad entreprenadmaskins-, lastbils- eller grävmaskinsmekaniker och har 2-4 års praktisk erfarenhet? Då finns det möjlighet för en spännande karriär hos Wacker Neuson AB.

Vi bygger ut vår serviceorganisation med flera mekaniker i
Malmö. Det är ett intressant, krävande men även välavlönat och utvecklande jobb.

Du kommer att få utbildningar på våra fabriker i Tyskland och Österrike och på våra verkstäder i Sverige, samt på vår akademi i Reichertshofen i München. Du kommer att jobba på vår depå i Arlöv utanför Malmö. Vi supporterar dig med reservdelar och teknisk support.

Tillsammans med din chef planerar och vidareutvecklar vi dina kunskaper för en spännande framtid.

Är du intresserad? Skicka en kort beskrivning av dig själv till verkstadschef Per Larsson, på mail: per.larsson@wackerneuson.com , så kontaktar vi dig för framtida samtal.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Per Larsson, 073-066 85 49

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Wacker Neuson är en ledande global tillverkare av högkvalitativa bygg- och anläggningsmaskiner. Med över 300 olika produktkategorier i vårt sortiment, och en global försäljnings-och serviceorganisation hjälper vi professionella användare inom bygg, mark och anläggning, lantbruk, grönytor och en rad andra branscher att lyckas med sina projekt. Wacker Neuson har sitt skandinaviska huvudkontor i Malmö och filialer i Göteborg samt utanför Stockholm.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var