Är du studerande med C-körkort? Då har vi jobbet för dig!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en engagerad och serviceinriktad lastbilschaufför? Nu söker vi dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill arbeta extra under studietiden!
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta som konsult hos en av våra kunder i Malmö. Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar hos ett väletablerat företag.

Arbetet består i att:
  • Distribuera post och paket till kunder i och runtom Malmö med lastbil
  • Ansvara för att lasta och lossa gods
Tjänsten kommer att tillsättas omgående när vi hittat rätt person. Vi ser långsiktigt på uppdraget där det för rätt person finns möjlighet att jobba extra löpande framöver samt upp mot heltid under lov.

Detta extrajobb kräver flexibilitet hos dig då arbetstiderna kan vara varierande mellan mån-fre. Oftast börjar passen tidigt på morgonen och är heldagar. Snabba inhopp kan förekomma. Vi ser att du kan arbeta minst två dagar/vecka.

Kunskaper för uppdraget

En förutsättning för att vara aktuell för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier eller att du har ett annat arbete på 50%.. Det är ett krav att du har C-körkort, digitalt färdskrivarkort och yrkeskompetensbevis. ADR intyg är meriterande, men inget krav. Vidare känner du dig trygg i din körning och i att träffa nya människor. Vi ser att du klarar av att ge god service i en stressig miljö. God fysisk form, stresstålighet, samarbetsvilja och engagemang är viktiga egenskaper för detta uppdrag. Är du den vi söker? Ansök då redan idag via www.studentconsulting.se. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!