Mättekniker Stora Projekt

NCC · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Inom Avdelning Anläggning Syd finns produktionsgrupper med specialistkompetens inom Infra, Mark, Betong och Stora Projekt. Det närmaste decenniet står vi inför väldigt stora investeringar i infrastrukturprojekt. Vi ser mot denna bakgrund mycket positivt på framtiden inom Anläggningsverksamheten i vår geografi och vi söker nu fler mättekniker.

Rollen hos oss
Som mättekniker Stora Projekt är du ansvarig för att planera och driva mätningsarbeten på våra projekt. Du är även ansvarig för att säkerställa dokumentation inom projektet såsom t ex mängdberäkning och måttkontroller, att ta fram utsättningsdata, delta vid etablering av stomnät, maskinstyrning, granska ritningar och hålla ritningsarkiv aktuella. Vi har som mål att tillämpa 3D-projektering i allt högre grad och ser gärna att du är med och driver den utvecklingen.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning och önskan att jobba med mätningstekniska arbeten och har lätt för att lära dataprogram som Geo och Autocad. Det är viktigt att du har god förståelse för ritningar, göra volymberäkningar och presentera mängder.

Dina egenskaper
Du behöver vara strukturerad och ha god framförhållning, men samtidigt ha förmågan att agera utifrån nya prioriteringar och snabba förändringar. Det är av yttersta vikt att du är noggrann och kvalitetsorienterad samt tar ett stort ansvar för de arbetsuppgifter du utför.

Ytterligare information
Anställningsform är tillsvidare på heltid med placering på avdelning Civil Engineering SE Souths produktionsgrupp Stora Projekt. Produktionsgruppen arbetar med olika spännande projekt i Skåne, Halland, Småland, Blekinge och Östergötland. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna produktionschef Christer Stenson, telefon 040-317316. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 7 december 2016.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.