Junior Business Controller

Om jobbet

Det går bra för SJR och efterfrågan på våra ekonomikonsulter är fortsatt stor. För ett längre uppdrag med stor möjlighet till anställning direkt hos kund söker vi nu en junior med driven och orädd Business Controller som har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att bli en del av en större controllerorganisation som arbetar affärsnära med att stötta sälj och inköpsorganisationerna. Du hanterar ditt ansvarsområde självständigt och ansvarar för att ta fram och följa upp en snabbrörlig verksamhet mot nyckeltal och både analysera kostnader, intäkter och marginaler.

Bakgrund

Du behöver inte mångårig erfarenhet men bör ha ett par års erfarenhet av analytiskt arbete i en internationell och affärsnära miljö. Du bör ha erfarenhet av många kontaktytor på olika nivåer och av att driva igenom förändring i en komplex miljö. Du måste vara van att hantera stora mängder information och snabbt kunna plocka ut det väsentliga. Som person är du orädd och trygg i din egen kompetens samtidigt som du är jordnära och prestigelös i ditt sätt att vara.

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Tomas Vinnersten på 040-665 51 05.

Konsult hos SJR

Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Kontakt

Ring Tomas Vinnersten, 0406655105

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.