Staffing and Recruitment Assistants till Malmökontoret

Om jobbet

Om du växer med ansvar, har svart bälte i struktur och gillar när dagen inte alltid blir som du tänkt dig har vi ett extrajobb som passar dig perfekt. Vi tror verkligen att du skulle trivas hos oss och nu söker vi fler Staffing and Recruitment Assistants till vårt Malmökontor! Vi söker assistenter till våra leveransteam som arbetar med affärsområdena Finance, IT och Office.

Information om uppdraget

Att vara assistent på Academic Work innebär ett flexibelt extrajobb som under hela studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och många nya kontakter. I dialog med din närmsta chef få du möjlighet att planera dina arbetstider utifrån dina studier och kontorens behov. Assistenterna är vår framtid och viktigaste rekryteringsgrund, så det finns goda möjligheter att fortsätta växa inom organisationen även efter studietidens slut!

Som assistent på Academic Work har du en viktig roll för vår gemensamma målsättning och utveckling. Rollen ger utrymme för egna initiativ och ansvarstagande och ger dig en värdefull inblick i den rådande arbetsmarknaden. Du blir en del av en stark kultur som genomsyras av energi, hög ambition och mycket hjärta.

Våra Staffing & Recruitment Assistants tillhör vår leveransavdelning. Du kommer att ingå i ett team och stötta våra konsultchefer och rekryteringskonsulter i deras aktuella rekryteringsprocesser. Det är en varierande roll med högt tempo och mycket eget ansvar. Du arbetar både med rekrytering och personaladministration och bollar många arbetsuppgifter samtidigt, vilket ställer krav på din förmåga att prioritera.

Arbetsuppgifter

I rollen som Staffing & Recruitment Assistant arbetar du främst med våra kandidater, alltså personer som söker konsultuppdrag hos oss för att arbeta ute hos våra kunder.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • CV-selektering och ansvar för urvalsprocesser.
 • Telefonavstämningar med kandidater.
 • Referenstagningar.
 • Skapa annonser och affischer för aktuella tjänster.
 • Skriva kandidatpresentationer till kunder.
 • Övrig personaladministration såsom lönehantering och arbetsgivarintyg.
 • På sikt kommer du också att självständigt hålla i intervjuer.
Tjänsten passar dig som vill lära dig mer om bemanning och rekrytering. Och givetvis är det ett plus om du är intresserad av att fortsätta din karriär på Academic Work efter avslutade studier. Vår assistentstyrka är en viktig rekryteringsbas för oss när vi till exempel rekryterar nya Consultant Managers.

Vi söker dig som
 • Är student och tar examen tidigast juni 2018. Gärna inom personal, ekonomi eller IT.
 • Är flytande i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver det.
 • Är flexibel, strukturerad och ansvarstagande.
 • Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.
Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av administrativt arbete.

Som person är du bekväm med att ha telefonen som arbetsredskap och du är kommunikativt skicklig i både tal och skrift. Vidare är du en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du kan snabbt anpassa dig efter ändrade förutsättningar och är orädd inför nya situationer.

Övrig information
 • Start: Slutet av januari
 • Omfattning: Deltid
 • Lön: Enligt avtal
 • Placering: Centrala Malmö
 • Kontaktuppgifter: Talent Acquisition Manager, Maria Rebensdorff
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionmalmo@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Varmt välkommen!