Är du student med truckkort och vill arbeta natt?

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande på minst 50% med truckkörkort? StudentConsulting söker för kunds räkning dig som är studerande och vill arbeta extra som truckförare i Malmö vid sidan av dina pågående studier!
Vår kund är en brevterminal i utkanten av Malmö. Dina arbetsuppgifter kommer innebära förflyttning av lådor från punkt A till punkt B med truck. Arbetstiderna kommer främst vara nattid måndag till fredag, men även andra arbetstider kan förekomma. Kunden har ett varierat behov och du bokas in för jobb dag för dag med kort varsel. Behovet kommer vara extra stort veckorna innan jul och därför krävs att du kan jobba mycket under den perioden. Upplärning kommer att ske så fort som möjligt.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning sker så fort vi funnit rätt kandidat så sök redan idag.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som är studerande på minst 50% och har minst 1 år kvar på dina studier eftersomd et är ett långsiktigt behov. Ett krav för tjänsten är att du har truckkort A + B och bör ha jobbat med truckkörning tidigare. För att passa för tjänsten krävs att du är effektiv, arbetsvillig och flexibel. Du ska kunna arbeta minst 2 pass per vecka. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så sök redan idag. Söker gör du via www.studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!