Underhållsledare Mek/Media - Orkla Foods Sverige

Om jobbet

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng´s, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Till vår underhållsorganisation söker vi nu en underhållsledare som ska ha det övergripande ansvaret för Mek/Media organisationen på vår produktionsanläggning i Eslöv och vars uppdrag blir att driva och utveckla avdelningen mot fastlagda mål. Du kommer att arbeta för att Eslövsanläggningen ska ha en driftsäker maskinpark och säkerställa rätt prioritering av våra resurser, samt med att leda och utveckla medarbetarna inom avdelningen.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Personalansvar för medarbetare inom Mek/Media organisationen
  • Säkerställa vårt planerade och avhjälpande underhåll.
  • Bedriva förbättringsarbete inom organisation, underhåll samt kvalitet.
  • Ansvara för projekt, både gällande nyinstallation och reinvesteringar.
  • Arbetsmiljöansvar för vår verkstad, samt stor delaktighet i fabrikernas arbetsmiljöarbete.
  • Styrning och uppföljning av underhållskostnader och investeringar inom fastlagda budgetramar.
  • Vara delaktig i upphandlingar och projekt och där säkerställa rätt prestanda.
Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleingenjör, eller har motsvarande arbetslivserfarenhet, och som har goda kunskaper inom verkstadsteknik samt erfarenhet av produktion, gärna livsmedel. Du har erfarenhet från att leda personal och är strukturerad och drivande.

En viktig del av ditt arbete blir att genomföra större förändringsarbeten, och du bör därför ha erfarenhet av ekonomisk styrning mot budget eller andra måltal samt har en förmåga att leda och entusiasmera personal vid förändringar. Meriterande är också om du har kunskap om och erfarenhet av införande av olika underhållsstrategier.

Som person är du positiv och resultatinriktad. Du behärskar engelska i tal och skrift och har god datavana. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Du kommer att vara placerad på vår produktionsanläggning i Eslöv och rapporterar till Underhållschef. Det kan förekomma resor i tjänsten. Din arbetstid ska kunna anpassas till behovet av att träffa övriga medarbetare.

Kontaktperson

Då vi samarbetar med Badenoch & Clark i denna rekrytering är du välkommen att kontakta Pernilla Börjesson, rekryteringskonsult Badenoch & Clark, på telefon 073.684 70 81 alt via e-post pernilla.borjesson@badenochandclark.se om du har frågor om tjänsten. Sök snarast då vi vid denna rekrytering tillämpar löpande urval.

Sista ansökningsdagen är den 18 december 2016.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Pernilla Börjesson, 040-602 53 56

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.