Produktionsplanerare sökes till FrontPac i Arlöv

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du erfarenhet inom produktionsplanering och gillar att vara "spindeln i nätet"? Är du en god kommunikatör och teamspelare? Då kan vi ha tjänsten för dig!
StudentConsulting söker för FrontPacs räkning en Produktionsplanerare för omgående start. Detta är en direktrekrytering och alla ansökningar och frågor hanteras av StudentConsulting. Du kommer anställas direkt av FrontPac och erbjudas en tillsvidareanställning.

FrontPac har 35 års erfarenhet av offsettryckta förpackningar och erbjuder en unik kompetens, vilket gjort dem till Skandinaviens ledande inom området. Tillsammans med sina kunder utvecklar och producerar FrontPacs professionella personal den bästa förpacknings- eller displaylösningen. Deras kunder finns bland allt från småföretagare till flera världskända märken inom till exempel vin, vodka, bilindustri, och leksaker. Hela verksamheten är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO9001 och ISO14001 och FrontPac kan också erbjuda sina produkter FSC®-certifierade.

Arbetet som Produktionsplanerare innebär att utifrån kunders behov styra planeringen och nyttja denna på mest effektivt sätt och samtidigt hålla en så hög leveransservice som möjligt för varje enskild order. Arbetet innebär dagligt samarbete med Produktionsledare som tar er gemensamma plan från skrivbordet till den operativa delen av verksamheten för att verkställas och slutligen levereras till kund. Du kommer arbeta heltid och dagtid, kontorstider (ca 07-16 eller 08-17).

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a innebära:
  • Hög kommunikationsnivå internt
  • Beräkna ledtider/kapacitet
  • Samplanering mellan marknad och produktion
  • Kontinuerlig uppföljning av produktionsplanen
  • Analysera orsaker när mål ej uppfylls samt komma med förbättringsförslag
För att lyckas i arbetet måste man ha stor förståelse för de interna processerna och ett operativt engagemang kommer vara en naturlig del i arbetet. Man måste också ha ett intresse av MPS-system och utvecklande av nödvändiga rapporter.
Det är viktigt att man är initiativtagande och vågar fatta beslut eftersom varje dag ska det ske prioritering och optimering. Vi förutsätter också att personen har ett intresse att driva förbättringsarbete då detta är en naturlig del i arbetet.
Du kommer att vara den person som kommunicerar internt mellan produktion och sälj och vid behov kan du behöva ta direktkontakt med kunder.

Kunskaper för uppdraget

För att passa för denna tjänst är du stresstålig och motiveras av en miljö där det händer mycket samtidigt. Vidare behöver du vara duktig på att prioritera arbetsuppgifter och organisera. Du är en duktig kommunikatör och har lätt för att ta olika typer av människor. Analytiskt och lösningsorienterat förhållningssätt är naturlig för dig. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du har jobbat i olika affärssystem tidigare, meriterande om du jobbat i affärssystemet Monitor. Vidare har du en akademisk utbildning inom lämpligt område eller arbetat dig till likvärdig kompetens inom Produktionsplanering.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift krävs.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!