Student med truckkort sökes för extrajobb på Skånemejerier!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du truckkort och vill jobba extra på Skånemejerier? Vill du ha ett flexibelt och välbetalt jobb vid sidan av dina studier? Kan du jobba cirka tre dagar i veckan? Då har vi jobbet för dig!
Tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat och anställningen kommer starta med en introduktion på två dagar. Som truckförare på Skånemejerier kommer du köra förse lagret med nytillverkade produkter, dessa kommer du transportera med hjälp av truck.

Som konsult måste du kunna jobba minst 3 pass/vecka under tiden du studerar. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till Skånemejerier. Du kommer att kunna anpassa dina arbetspass så att de inte krockar med dina föreläsningar eller studietid. Du får själv ange vilka dagar du kan jobba samt vilka skift du är tillgänglig.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som: Är STUDENT på högskola/universitet eller Komvux med minst 1,5 år kvar på studierna. Studierna måste vara på minst 50% * Är positiv och har en stark arbetsvilja * Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo * Är flexibel och kan komma in med kort varsel samt jobba olika skift som passar ens studier * Är en teamplayer * TRUCKKORT är ett krav då man ska köra truck i tjänsten!

Skånemejerier ligger i Fosie industriområde i Malmö. Om du inte bor i Malmö är det ett krav att du har tillgång till egen bil då det är svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik. Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten via Student Consultings hemsida redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!