Studerande orderplockare till välbetalt arbete på Skånemejerier!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker en studerande orderplockare till Skånemejeriers kyllager. Vill du ha ett flexibelt och roligt extrajobb vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig!
"Som konsult på StudentConsulting får jag själv vara med och påverka när jag ska jobba, det är de perfekta extrajobbet för mig som studerar samtidigt. Har jag mindre i skolan under en period kan jag arbete mer och jag får också chansen att hoppa in med kort varsel vilket passar mig perfekt. På arbetsplatsen får jag möjlighet att jobba med många olika personer i olika åldrar. Team och ett gott samarbete sammanfattar arbetsplatsen, jag trivs verkligen bra här" Ali, orderplockare.

Arbetsuppgifterna innebär orderplock för hand där man tillsammans i ett team ansvarar för plock och lastning av inkommande kundordrar. Det är ett tempofyllt och roligt arbete som stundtals är fysiskt krävande. Arbetstiderna är fördelade på tre skift och innebär arbete såväl vardag som helg. Våra konsulter bokas ut efter behov, vilket innebär att man kommer jobba både schemalagda tider samt kan bli inringd med kort varsel.

Kunskaper för uppdraget

Din profil Vi söker dig som: * Är student på högskola eller universitet med minst 1,5 år kvar på studierna * Är positiv och har en stark arbetsvilja * Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo * Är flexibel och kan komma in med kort varsel * Är noggrann * Är en teamplayer * Har erfarenhet av lagerarbete och orderplock Skånemejerier ligger i Fosie industriområde i Malmö. Om du inte bor i Malmö är det ett krav att du har tillgång till egen bil då det är svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik. Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten via Student Consultings hemsida redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!