Försäkringssäljare sökes till ett av nordens största försäkringsbolag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker dig som gillar att arbeta i ett högt tempo, är en tävlingsmänniska och gillar när din insats belönas! Är du kommunikativ och tycker om att sälja? Då har vi tjänsten för dig.
Företaget är ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag som har funnits i 200 år. De har 4000 medarbetare i Norge, Sverige, Danmark, Baltikum och finns I 800 Öresunds områden. De arbetar med skräddarsydda partners och har konkurrenskraftiga produkter på marknaden.

Företaget erbjuder en högeffektiv arena för drivna säljare, rustad med vinnarkultur, entusiasm, branschkunskap och ett arbetssätt som tillsammans skapar maximal affärsframgång.

Som försäkringssäljare på kontoret centralt i Malmö kommer du att ringa till utvalda kunder för att se över deras försäkringslösning och sälja in en helhet som motsvarar kundens förväntningar och behov. Företaget arbetar mycket med kvalité och du kommer både ringa till befintliga och nya kunder.

Arbetstiderna är måndag - torsdag kl: 17:15 - 21:00, med möjligheter för extrajobb.

StudentConsulting sköter rekryteringen för tjänsten, men du kommer anställas direkt av vår kund. Du kommer i tjänsten ha en fast lön enligt kollektivavtal samt stora bonusmöjligheter.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som vill ha ett fartfyllt jobb. Som person är du målfokuserad och driven. Du sätter alltid kunden i centrum och har förmågan att anpassa dig efter olika situationer. Ditt engagemang gör att du alltid levererar högklassig service. Det är meriterande om du tidigare arbetat med telefonförsäljning eller liknande, detta är dock ej ett krav. Du kommer under inledande utbildning få information och kunskap kring försäkringar och försäljning. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Är du den vi söker? Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, så sök redan idag och du anser att det här är jobbet för dig!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!