Vill du jobba med Google AdWords för världens största sökmotor i Köpenhamn?

Om jobbet

Jobbeskrivning

Är du bra på att bygga relationer och kan sälja dina idéer? Är du resultatinriktad och vill utvecklas på en rolig och växande arbetsplats?
Teleperformance i Köpenhamn söker nu 7 svenska medarbetare till sitt Google AdWords-team!

TP är en global aktör som finns i 62 länder och har mer än 135,000 anställda på sina 230 kontor. Arbetsplatsen präglas av engagemang, laganda och resultatfokus. Du kommer att arbeta mot den svenska marknaden men har kolleger från hela norden. TP erbjuder dig en kvalificerad introduktion, utbildning och certifiering i Google AdWords. Du erbjuds en bra grundlön, 27.000:-, och goda förtjänstmöjligheter via provision tillsammans med ett etableringsstöd om du är intresserad av att flytta till Köpenhamn.

För tjänsterna krävs tidigare erfarenhet av försäljning/kundservice, god datorvana, flytande i svenska och god engelska.

Du kommer att jobba med både inkommande och utgående samtal för att anpassa dina kunders lösningar inom digital marknadsföring. Du vägleder kunderna och förbättrar deras kampanjer genom rådgivning och merförsäljning via telefon.

Personliga egenskaper

Som person är du proaktiv och driven, intresserad av IT och gillar utmaningar. Du har ett genuint intresse för kundservice och försäljning och ett lösningsorienterat tänk.

Då vi arbetar med löpande urval är du välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla Michelle Danielsson

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.