Medarbetare sökes till bemanningsteam Söder

Om jobbet

Är du en person som är duktig på att ge god omsorg till barnen, väl förtrogen med läroplanen och dess mål och dessutom har ett gott bemötande gentemot barn, kollegor och föräldrar? Vill du utvecklas i ditt arbete och få chansen att arbeta på flera förskolor? Arbetet i bemanningsteamet kommer att utgöra en möjlighet för dig att utforska nya arbetsplatser, komma i kontakt med nya arbetssätt och utveckla ditt kontaktnät. Som medarbetare i bemanningsteamet: - kommer du att få handledning av de pedagogiska utvecklingsteamen för att fortsätta utveckla din pedagogiska förmåga samt stärka din pedagogiska tanke. - ingår du i reflektionsgrupper för att diskutera olika situationer som ni möter ute på förskolorna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har annan pedagogisk utbildning med inriktning mot yngre barn. Vi är öppen för olika inriktningar. Du ska vara väl insatt i läroplanen. Du bör ha minst ett års erfarenhet från arbete i förskola. Förutom att du har utbildning som barnskötare eller pedagog tror vi att dessa egenskaper är viktiga för att lyckas i tjänsten: * Flexibel och anpassningsbar - arbetsuppdraget och arbetsplatserna varierar i stor utsträckning och olika arbetssätt passar på olika barngrupper. * Engagerad och entusiastisk - vid många arbetsplatsbyten är det viktigt att vara en nyfikenhet och att ha en förmåga att kunna engagera sig i en ny arbetsmiljö, nya arbetskollegor och nya barngrupper. * Social med ett gott bemötande - för att lätt kunna smälta in i arbetsgruppen och skapa en god kontakt med föräldrarna. * Trygg i sin yrkesroll - en medarbetare i teamen är en resursförstärkning av god kvalité. Detta ska ge uttryck i arbetet med barnen, och i relation med ordinarie personal. * God svenska - för att bedriva god språkutveckling på ett naturligt sätt, i till exempel samtal och sagor.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/ Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i Din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter Du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
HR & Personal
Offentlig Förvaltning
Underkategori
HR-administration
Kontakt

Ring Marita Tanninen, 0708 907489

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?