Mjukvarutestare sökes!

PooliaIT · Data & IT · 18 dec

Om jobbet

Vår kund är ett högteknologiskt konsultföretag som erbjuder affärskritiska lösningar inom främst telecom och utvalda teknologier. Med stark förankring i den senaste tekniken är deras specialitet att bistå teknikledande företag i kommersiella tillväxtfaser. Företaget är en viktig partner för kunder vid offensiva investeringar, såsom utveckling av portaler, betalningslösningar eller inbyggda system.

Nu förstärker vi vår kunds testverksamhet med fler personer och söker både dig som är nyutexaminerad, är i slutet av din utbildning eller har arbetat ett par år.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, som vill arbeta i ett ungt team i en öppen och dynamisk miljö, i en roll med goda framtidsutsikter. Du kommer att arbeta med testning, där du på ett självständigt sätt utför mjukvarurelaterade tester, dokumenterar resultat och rapporterar kring eventuella avvikelser. För att trivas i rollen krävs att du tycker om att arbeta i grupp. Vidare krävs god samarbetsförmåga.

Tjänsten är på heltid. Uppdraget löper under minst 12 månader från det datum du blir anställd. Därefter finns goda chanser till en anställning direkt hos vår kund. Placering är i Malmö.

Utbildning/erfarenhet

Du har troligtvis en yrkesutbildning inom mjukvarutestning eller liknande. Du kan även ha en utbildning inom systemvetenskap eller informatik, men ett stort intresse av mjukvarutestning. Vi söker även dig som är i slutet av din utbildning inom nämnda utbildningsområden.

Som person är du social, driven och har initiativförmåga. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en själklarhet liksom att du har ett intresse för problemlösning. Tidigare erfarenheter från serviceinriktade arbeten ses som meriterande.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.