Erfaren HR-konsult till fritidsförvaltningen

Om jobbet

I HR-konsultens arbetsuppgifter ingår att samordna och kvalitetssäkra personalarbetet vid verksamheterna inom förvaltningen genom gemensamma processer och rutiner. Du kommer också att ansvara för och driva Malmö stads gemensamma processer inom HR-området. I rollen som HR-konsult på fritidsförvaltningen arbetar du proaktivt och nära verksamheterna för att ge professionellt chefsstöd i HR-frågor som t.ex. arbetsrätt, rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering, lönebildning samt jämställdhet och mångfald. Du arbetar med stort fokus på stöd och service.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning inom PA/HR- området eller motsvarande utbildning inom området som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även några års erfarenhet av kvalificerat personalarbete. Du behärskar svenska språket väl i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med arbetsmiljö och rehabilitering då detta är områden som kommer att ingå i arbetsuppgifterna. Erfarenhet av facklig samverkan är också meriterande. Som person är du drivande, prestigelös och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du har god förmåga att strukturera och prioritera ditt eget arbete samt agera självständigt. Då du kommer ha många interna kontakter kräver rollen som HR-konsult att du har god förmåga att kommunicera. Du tycker om att arbeta gentemot organisationen och dess chefer på ett serviceinriktat sätt. Du trivs även med att arbeta i en dynamisk miljö och i ett högt tempo med många olika frågeställningar. I övrigt beaktas personlig lämplighet för tjänsten. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete och du blir delaktig i en förvaltning som arbetar med positiva frågor såsom samhällsengagemang och meningsfull fritid. Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Yvonne Gustafsson, 0734-39 37 97

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen Fritidsförvaltningen är kommunens centrala förvaltning för fritidsfrågor. Förvaltningen arbetar för att alla malmöbor ska ha en meningsfull fritid. Malmö ska vara en attraktiv fritidsstad med ett rikt föreningsliv och ett varierat utbud av fritidsaktiviteter i kommunens alla delar. Fritidsförvaltningen driver idrotts- och fritidsanläggningar, inklusive badanläggningarna Hylliebadet, Oxievångsbadet, Rosengårdsbadet och Simhallsbadet som tillhör en gemensam badenhet. Vi planerar och genomför större idrotts- och fritidsevenemang, informerar om och marknadsför fritidsverksamhet samt arbetar med service gentemot föreningslivet genom att bland annat bevilja föreningsbidrag, fördela aktivitetslokaler samt utbilda och stötta föreningar. Arbetsplatsen Tjänsten som HR-konsult ligger under fritidsförvaltningens administrativa avdelning som har till uppgift att vara ett stöd till övriga verksamheter. På avdelningen arbetar för närvarande nio personer inom olika kompetensområden såsom HR, utredning, nämndsadministration, miljösamordning, internkontroll, posthantering, diarieföring och arkivering.