Studenter sökes för receptionistarbete på ett välkänt möbelföretag i Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du på jakt efter ett meriterande extraarbete vid sidan av studierna och vill arbeta i Malmö? Brinner du för service och har ett gott kundbemötande? Då har vi tjänsten för dig!
För kunds räkning söker vi nu drivna och serviceinriktade studenter som vill arbeta extra som receptionister på ett tjänstekontor till ett stort och välkänt möbelföretag i Malmö. Vår kund är ett stort värderingsstyrt företag med intresse för livet hemma. Varje produkt de tar fram bygger på deras vision att göra hemmet till en bättre plats. Deras affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem.

I rollen som receptionist hos det aktuella företaget är du en del av ett glatt, serviceinriktat och härligt team som är ansiktet utåt gentemot företagets besökare. Tillsammans med kollegor ansvarar du för att ta emot och ge service till besökare, men även för att ta emot inkommande samtal och mail.

Då vår kunds kontor har öppet måndag-fredag 07:00-18:00 är det dessa tider du kan komma att schemaläggas. På uppdraget sker schemaläggning till större delen i förväg, men det händer även att du blir inringd med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro i ordinarie personal. Kontoret ligger centralt I Malmö men det kan även förekomma att man arbetar på deras andra kontor I utkanten av Malmö. Tjänsten kommer att tillsättas samt påbörjas omgående. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du:
  • Har minst 1 år kvar på dina studier och är student på minst 50%
  • Finns tillgänglig för att arbeta minst 2 vardagar per vecka under terminstid
  • Är flexibel och kan komma in med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro i ordinarie personal.
Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och kommunikativ. För att trivas i tjänsten måste du ha en stark vilja att arbeta med kunder. Du tar gärna egna initiativ och har lätt för att inspirera andra. Som person är du flexibel, kreativ och klarar av att hålla humöret uppe även då kundtrycket är högt. Du känner dig även trygg med det engelska språket, såväl i tal som i skrift. Vi ser det som en självklarhet att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med service.

För vår kund är gemenskap och entusiasm, kostnadsmedvetenhet, enkelhet, ödmjukhet och en ständig vilja till förnyelse oerhört viktiga värderingar. Som receptionist erbjuder vi dig ett spännande extrajobb i ett internationellt växande företag med en stark och levande kultur. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och kommer tillsätta tjänsten omgående.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!