Business Controller till Midsona AB, Malmö

Midsona · Ekonomi · 29 jan

Om jobbet

Midsona utökar och söker en Business Controller till koncernhuvudkontoret i Malmö. Rollen innebär att med stor självständighet driva olika aktiviteter och vara med i att utveckla koncernens ekonomiska processor. På koncernhuvudkontoret sitter Business Controllern nära både VD och övriga koncernfunktioner och rapporterar direkt till CFO.

Midsona´s tillväxt är god och sker både organiskt och genom förvärv och för att möta morgondagens behov söks nu en person för att vara med och bidra till den fortsatta framgången på koncernhuvudkontoret I Malmö. Rollen som är bred till sin karaktär förväntas bidra både på operativ och strategisk nivå där de individuella färdigheterna sätter stor prägel på tjänstens inriktning.

Ansvarsområde
  • Utveckla och följa upp KPI:er och KAI:er
  • Agera speaking-partner gentemot verksamheten
  • Framtagning av finansiella rapportpaket
  • Framtagning av presentationsmaterial till ledning och styrelse
  • Kostnadskontroll och kapitalrationalisering
Kvalifikationer och erfarenhet

    Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande och som har hunnit arbeta 3-5 år i liknande befattningar och där du är rutinerad i att finna synergier och skapa driva projekt. Vidare har du som söker mycket goda kunskaper i samtliga program i office paketet inklusive Power Point och det är till fördel om du har erfarenhet av affärssystemet Aaro.
Personliga egenskaper

Som person har du ett stort utvecklingsbehov och en nyfikenhet som driver dig framåt i ditt dagliga arbete. Du är givetvis strukturerad och analytisk och bör lätt för att knyta nya kontakter och kommunicera. Om du har vana att arbeta inom en nordisk koncern är det meriterande.

Placeringsort: Malmö

Om Midsona AB

Midsona utvecklar och marknadsför produkter som gör det lättare för människor att själva bidra till ett sundare liv i vardagen. Koncernen är i dag en av de ledande i Norden inom hälsolivsmedel, egenvård och hygien.

Midsona är ett bolag med fokus på starka varumärken inom tillväxtsegment såsom växtbaserade livsmedel och ekologiska produkter. Några av Midsonas varumärken är Urtekram, KungMarkatta, Friggs, Dalblads, Miwana, Naturdiet och MyggA. För mer information se: www.midsona.se


I denna rekryteringsprocess samarbetar Midsona med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Carl Ence på 070 166 08 24. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11:e december. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Business Controller, controller, Business analyst, analyst, Senior analyst, Sr. Analyst, Business Controller, Junior controller, Jr. controller, Senior controller, Sr. Controller, Controller manager, Pricing controller, Market controller, Sales controller, Financial controller, Reporting controller, Audit, verksamhetscontroller, analytiker, affärscontroller, revisor
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget