Förskollärare eller lärare 1-7 till Klagshamnsskolan

Om jobbet

Du kommer att vara placerad i förskoleklass den första terminen. Stor vikt läggs vid din kommunikativa förmåga och vi arbetar för goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. På skolan lägger vi stor vikt vid kollegialt lärande och formativt arbetssätt med eleven i fokus.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller legitimerad lärare för år 1-7. Erfarenhet av arbete i förskoleklass med yngre elever är meriterande Som person är du öppen, trygg, flexibel och sätter stort värde på kollegialt lärande. Du har goda referenser från motsvarande arbete.

I Malmö Stad vill vi ge bra service med mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar därför sökande med olika etnisk och kulturell bakgrund. Löpande urval tillämpas. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Britta J-son Holmgren, 0709-23 38 06

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Klagshamns rektorsområde består av nybyggda Strandskolan för elever i år 2-9 samt den drygt 100 år gamla Klagshamnsskolan för år F-1. Skolans pedagogiska ledord är kunskap, glädje, trygghet och självständigt tänkande. Mer info om rektorsområdet hittar ni på www.malmo.se/klagshamn