NO lärare åk. 1-3 till Kryddgårdsskolan

Om jobbet

Som lärare på Kryddgårdsskolan bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Med ditt stora engagemang fångar du elevernas intresse och leder klassen mot elevens/skolans mål. Du ingår i ett av skolans arbetslag och arbetar aktivt för att bidra till en god inlärnings- och arbetsmiljö för såväl elever som personal. Vidare deltar du aktivt i skolans utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten enligt skolans styrdokument. Mentorskap för ett antal elever ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i No för årskurs 1-3. Meriterande om du även har behörighet i teknik. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem praktiskt. Det är meriterande med erfarenhet av IKT-utveckling inom skolan. Dina kunskaper i svenska språket är goda i både tal och skrift. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa och underhålla goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare samt med arbetskollegorna. Du har ett inkluderande synsätt och en god förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Utvecklingsarbete ser du som en självklar del i läraryrket. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och är mål och resultatinriktad. Vi förväntar oss att du har en positiv elevsyn och ett professionellt förhållningssätt. Välkommen till oss!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Sabina Bellanius, 070-979 79 47

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Kryddgårdsskolan ligger fint beläget i Rosengård mellan bostadshus och grönområden. Vi har ca 440 elever på skolan i årskurserna F-9. Vi är en tvåparallellig skola i åk F-6 och har även två åldersblandade spår; Montessori åk 1-9 och NO-spår åk 4-9. Skolan präglas av stor vilja och nytänkande. Vi fokuserar mycket på språkutveckling men vi har även flera andra inriktningar för att utveckla undervisningen, bla IKT, ÄDK etc Vår vision består av fyra delar: * Kryddgårdsskolan tillhör topp 5 i meritvärde i Malmö * Vår skola är en skola man söker sig till från hela Malmö tack vare vårt unika innehåll * På vår skola har vi engagemanget och modet att påverka * Vi rustar våra elever för ett framgångsrikt framtida liv i Sverige Tjänsten är placerad i vårt NO-spår vilket innebär undervisning i en åldersblandad klass åk 4-6, där eleverna har utökad timplan i NO-ämnena. Vårt NO-spår är relativt nytt på skolan (2 år) och vi håller fortfarande på med utformningen och vi söker någon som är intresserad av att utveckla den här verksamheten tillsammans med oss.