Processingenjör

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund i Malmö söker vi nu dig som vill arbeta som processingenjör inom bolagets livsmedels- och läkemedelssektion. Du kommer att ingå i en projektgrupp om fyra andra medarbetare och du kommer att ha flera projekt igång samtidigt. I rollen som processingenjör har du mycket kontakt med kunder, leverantörer samt interna kontakter. Du arbetar främst inhouse men resor i tjänsten ingår där du besöker dina kunder som exempelvis Marabou, Arla Foods och Semper.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Ta fram flödesanalyser
  • Offerter
  • Beräkningar
  • Skapa system som ska hantera produkten
  • Driva designarbete
Din profil

Vi söker dig som är affärsmässig, utåtriktad och kommunikativ. Rollen ställer höga krav på ett fungerande samarbete och vi tror därför att du som söker trivs med att arbeta i team och har god förmåga till samspel med andra. Du har ett ordningssinne, arbetar noggrant och detaljorienterat. Slutligen söker vi dig som kommer att trivas med att arbeta både inne på kontoret och ute hos kunderna där det är mer "hands on".

Krav
- Civil- eller högskoleingenjör alternativt KY inom kemi, maskinteknik, livsmedel eller bioteknik.

Meriterande
  • Erfarenhet av livsmedel/ processdesign.
  • Kunskap i AutoCAD.
  • Körkort.
Villkor

Arbetstider: Kontorstider.
Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Processingenjör
Kontakt

Ring Helena Feldt, 0723187900

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Sektionen livs- och läkemedel växer och de behöver därför en ytterligare medarbetare till sitt team. Som processingenjör kommer du erbjudas en spännande tjänst där du får arbeta med frihet under ansvar.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.