Redovisningskonsult sökes till Axion Revisionsbyrå i Malmö!

StudentConsulting · Ekonomi · 17 jan

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en engagerad redovisningskonsult som brinner för siffror, redovisning och kundrelationer? Vill du arbeta på en revisions- och redovisningsbyrå där du får stort ansvar och har goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!
Vi söker nu en engagerad och driven redovisningskonsult för rekrytering till Axion Revisionsbyrå i Malmö. Axion är en väletablerad revisionsbyrå som vänder sig till såväl det privata näringslivet som till den offentliga sektorn. Deras kundföretag är av varierande storlek och finns inom flertalet olika branscher. De senaste åren har Axion expanderat kraftigt. Idag har de kontor i Limhamn och Staffanstorp och består av 15 medarbetare - kvalificerade revisorer, civilekonomer och redovisningsekonomer. Nu planerar de att utöka sitt redovisningsteam med ytterligare en heltidskollega!

I rollen som redovisningskonsult hos Axion har du en varierande arbetsdag där dina uppgifter kan innefatta alltifrån att hantera ett kundföretags hela ekonomiadministration till att sköta den löpande bokföringen och löner, biträda vid upprättande av deklaration, årsredovisning och andra finansiella rapporter och utredningar. Arbetet innebär ett stort eget ansvar där du sköter hela spannet i dina kundprojekt och agerar bollplank samt ger rådgivning.

Tjänsten är långsiktig och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i arbetsrollen. Dina arbetstider kommer vara kontorstider måndag-fredag, och när du inte är ute hos dina kundföretag kommer du främst att utgå från Axions hemtrevliga lokaler i Limhamn. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av Axion. Vår kund tillämpar en 6 månaders provanställning när du påbörjar din tjänst. Tillsättning kommer att ske så snart vi hittat rätt kandidat, och start för tjänsten sker efter överenskommelse.

Kunskaper för uppdraget

För denna tjänst söker vi dig som har kommit en bit in på din karriär och har ett par års erfarenhet av liknande arbete som redovisningskonsult sedan tidigare. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning samt att du har en bred kompetens inom redovisningsområdet. För att trivas i rollen som redovisningskonsult hos det aktuella företaget, ser vi att du är en serviceinriktad och social person som brinner för att bygga relationer. Du är lättlärd, strukturerad och har en förmåga att självständigt driva projekt från början till slut. Du är initiativtagande, beslutsam och får saker gjorda. För att trivas i tjänsten motiveras du av att arbeta i en miljö med högt arbetstempo. Ett krav för tjänsten är att du är flytande i det svenska språket, såväl i tal som i skrift. Du har även goda kunskaper i det engelska språket.

Då arbetet som redovisningskonsult innebär arbete såväl ute hos dina kunder som på kontoret, är ett krav för tjänsten att du har körkort samt tillgång till egen bil. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Konsult
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!