Administratör sökes för kommande uppdrag i Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

Gillar du högt tempo? Är du strukturerad och ordningssam? Vill du jobba både med fysiska och monotona arbetsuppgifter? Då har vi jobbet för dig!
Nu söker StudentConsulting dig som vill arbeta med enklare administration och scanning av dokument för kommande uppdrag i Malmö. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Arbetet består främst av att sortera och scanna dokument. Det kan också handla om att ta emot och registrera fakturor och övriga kontorssysslor. Du kan även få komma att arbeta med ren validering av dokument.

Arbetet kan stundtals vara fysiskt då stora mängder dokument ska hanteras. Du kommer ingå i ett team av medarbetare, även om dina arbetsuppgifter främst utförs enskilt.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är pigg och positiv och gärna sprider en god stämning kring dig på din arbetsplats. Du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och ser det inte som ett problem att utföra samma arbetsuppgifter under dagen. Du tycker även om att ha ordning och reda omkring dig och du arbetar effektivt och strukturerat. Tidigare erfarenhet av administrering eller scanning ses som meriterande. Krav för tjänsten är även att du talar flytande svenska.
Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så sök redan idag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!