Stationsmontör till ONE Nordic

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker till ONE Nordic en stationsmontör. Du kommer få möjlighet att arbeta i Nordens ledande aktör inom tekniska tjänster, service och entreprenad där du får en spännande och varierad tjänst. Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll av stationer och industrianläggningar inom spänningsintervallet 0,4-130 kV. Tjänsten innebär en del kundkontakt då du arbetar stor del av tiden ute på fältet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Provning
  • Periodiska kontroller
  • Felsökning och felavhjälpning
  • Kopplingar och driftåtgärder i anläggningarna
  • Service och underhåll
Din profil

Vi söker dig med en framåtanda och vilja att lära dig så mycket som möjligt. I rollen som stationsmontör arbetar du ofta i team om två personer och vi söker därför dig som har lätt för att samarbeta. Du har en hög social kompetens, ödmjukhet och problemlösningsförmåga- du ser hellre lösningar än problem. Slutligen tror vi att du som söker ser långsiktigt på tjänsten, är lojal och har ett intresse för branschen.

Krav:
  • Gymnasial utbildning, alternativt KY- eller högskoleutbildning med inriktning el/ elkraft.
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet inom elkraft eller liknande.
  • Körkort B
  • Svenska flytande i tal och skrift
Meriterande
- Arbetslivserfarenhet av distribution.

Villkor

Arbetstider: 07.00-16.00. Beredskap kommer att ingå i tjänsten ungefär var sjätte vecka.
Facklig kontakt: Anders Kristiansson, tel.nr 0705-916789.
Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Helena Feldt, 0723187900

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

ONE Nordic är idag en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter,- distributörer och -användare. ONE Nordic har idag ca 1100 medarbetare i Sverige och Norge, med huvudkontor i Malmö. Attraktiva medarbetarförmåner, stimulerande arbetsmiljö och ett spännande arbete med frihet under ansvar är också något som du kommer få som anställd på ONE Nordic.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.