Säljare

Om jobbet

Time2Care skapar hälsovinster genom välmående arbetsplatser. Vårt koncept är en enkel lösning på problemet med ökad stress och växande sjuktal. Vi gör återhämtning och stresshantering till en naturlig del av arbetsdagen. Våra kunder är företag som vill ha piggare och friskare personal, och hälsofrämjande arbetsplatser. Idag finns Time2Care på sex orter med ett mål om att finnas på femton inom två år. Det är där du kommer in i bilden.

Vi söker nu en

Säljare till Skåne

Din Profil
Vi söker dig som älskar att sälja och som lockas av egenföretagande. Du har möjligheten att bli franchisetagare med eget distrikt där du styr helt över din egen arbetsvecka. Jobbet ligger rätt i tid och du som är driven kommer få goda ekonomiska möjligheter. Lämplig bostadsort; Malmö-, Lund-, eller Helsingborgsregionen.

Om oss
Vår återhämtningsstation är en effektiv lösning på ett stort problem. Vi på Time2Care har tillsammans över 30 års erfarenhet av att medverka till att få glada, pigga och effektiva medarbetare. Att investera proaktivt i medarbetarna och ge bästa möjligheten att kunna utföra sina arbetsuppgifter är en stor vinst för ALLA!

I dagens moderna samhälle där allt går fortare och fortare och våra kalendrar är fyllda till max, så behöver helt enkelt kropp och knopp vila. För att få verksamhetens drift att fungera krävs det att man har personal som kan, vill och orkar prestera. Stress är den mest vanliga orsaken till sjukskrivning idag och forskningen har sedan länge bekräftat att en stunds vila på dagen ger oss nya krafter och rustar oss för toppar under dagen. Det här är anledningen till att vi har blivit en allt mer naturlig samarbetspartner på många arbetsplatser.

Vi är lyhörda och flexibla för vad våra kunder frågar efter och kan via vårt team av experter ge kunskap till hela eller delar av arbetsplatsen. I kombination med den fysiska och mentala vilan så kan vi sänka sjuktalen, öka kapaciteten och få en välmående personal. Det är vad vi kallar "win-win".

Kontakt
Önskar du ytterligare information kan du läsa mer på www.time2care.se. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Norrman på Time2Care tel. 070 - 618 18 86.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!