Key account sökes

Om jobbet

Vi söker säljare i Skåneregionen med placering i Malmö på det fina kontoret i Dockan

Arbetsbeskrivning

Du arbetar som regionssäljare i Skåne där du arbetar med befintliga kunder och bibehåller samt underhåller relationer. Du bearbetar även kunder i deras byggstart för att sälja in lösningar till dem. Som key account arbetar du tillsammans med dina kollegor i ett team av 5 personer där ni tillsammans skapar lösningar för era kunder. Teamet har god sammanhållning och mycket kunskap och du erbjuds ett fritt arbete i en organisation som har mycket att erbjuda dig.

Bakgrund

Vi söker dig med erfarenhet från liknande tjänst där du har arbetat som key account innan. Du är duktig på att knyta kontakter och att skapa relationer, är en teamspelare, driven och social. Har du erfarenhet av belysningsbranschen är detta meriterande för tjänsten. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och körkort är ett krav. Tjänstebil tillhandahålls av Glamox Luxo.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är ett samarbete mellan SW och Glamox Luxo med anställning hos vår kund. Tjänsten kommer starta i januari men urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig säljare Martin Amarelle på 040-665 51 53. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.