Kvalificerad redovisningsekonom

SJR AB · Ekonomi · 17 dec

Om jobbet

Är du en kvalificerad redovisningsekonom som har erfarenhet av helheten? Då ska du titta hit!

Till vår konsultverksamhet söker vi nu dig som är driven, självgående och som är trygg i din redovisning. Du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann och har inblick i allt från löpande redovisning till bokslut, rapportering, årsredovisning och inkomstdeklaration. Du är prestigelös och har inga problem att hugga i där det behövs, stort som smått. Att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Som person är du ödmjuk, positiv och gillar att samarbete. Du är öppen och gillar att lära känna nytt folk. Du ser fördelarna med att komma ut till olika bolag och därmed bredda din kompetens.

Arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut
  • Årsbokslut
  • Rapportering
  • Momsredovisning
  • Skattedeklarationer
  • Årsredovisning
  • Inkomstdeklarationer
Lämplig bakgrund

Du är civilekonom eller har likvärdig utbildning och minst 5 års erfarenhet av liknande redovisningsarbete. Goda kunskaper i Excel är meriterande!

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Cathrine Wiberg på 040-665 51 09.Konsult hos SJR
Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.