Socialsekreterare inom Enhet Vuxna

Om jobbet

I arbetsuppgifterna ingår handläggning av ärenden enligt socialtjänstlagen (SoL) och lagen om vård av missbrukare i vissa fall (LVM). Du kommer att samarbeta med andra myndigheter, behandlingsinstitutioner, hyresvärdar m fl. Målgruppen är kvinnor och män över 18 år som har problem med boende och/eller missbruk, kvinnor/män som utsätts för hot och misshandel, män och kvinnor utsatta för hedersförtryck samt hemlösa barnfamiljer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara boendeutredningar.

Kvalifikationer
Du har socionomutbildning och minst ett års kvalificerad erfarenhet av liknande arbete. Du har erfarenhet av myndighetsutövning och utredningsarbete. MI-utbildning och ifall du tidigare har arbetat med Lean är önskvärt. Meriterande om du har erfarenhet av bemötande gentemot personer med psykisk ohälsa och/ eller hotade människor. Du förväntas vara tydlig, noggrann och ha god förmåga att planera och organisera ditt arbete samt ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser även att du är en social person med empatisk förmåga. Du kan hantera stress och är självgående i ditt arbete. Välkommen med din ansökan! Urval och rekrytering kommer att ske löpande. Erfarenhet krävs.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Socionom
Kontakt

Ring Aida Bosnic, 040-345519

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Öster omfattar Rosengård och Husie och är en del av Malmö där stad och landsbygd möts. I stadsområde Öster bor ca 45 000 malmöbor, här möts människor från hela världen. Förvaltningens cirka 1200 anställda möter medborgarna i livets alla skeden. Med engagemang och kompetens kan vi ge god service och bidra till att stadsområde Öster upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla! Individ- och familjeomsorg i stadsområdesförvaltning Öster består av fyra enheter. Enhet Vuxna består av 17 socialsekreterare, en sekreterare, fem assistenter, fyra bovärdar, två tillsynare, en enhetschef och två sektionschefer. Vi söker nu två socialsekreterare till vikariat på 1år.