Arbetsmarknadssekreterare till Kartläggnings- och vägledningsenheten

Om jobbet

Som arbetsmarknadssekreterare på Kartläggnings- och vägledningsenheten (KVE) tar du emot deltagare för kartläggning och vägledning. Tillsammans med deltagaren gör du upp en plan och coachar deltagaren vidare mot självförsörjning och uppsatta mål. Du ska vara en del av ett team som samarbetar med socialsekreterare och arbetsförmedlare för att kunna stödja och förbereda deltagaren på väg till arbete eller studier. I arbetet ingår även dokumentation i verksamhetssystemet ProCapita och att vara delaktig i utvecklingsarbetet inom enheten.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha högskoleexamen med beteendevetenskaplig inriktning. Du har minst två års arbetslivserfarenhet inom relevant yrkesområde. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team och har mycket god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och utvecklingsinriktad. Meriterande är att du har tidigare erfarenhet av samtal utifrån ett coachande förhållningssätt. Du behärskar svenska och engelska. Meriterande är om du kan arabiska och har ytterligare språkkompetens.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Antal tjänster 2-3
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Administration
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sekreterare
Kontakt

Mejla eller ring Iréne Franzon, 0734-20 99 95

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Arbetsmarknads-, gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. Arbetsmarknadsområdet är en viktig aktör på Malmös arbetsmarknad. Vi medverkar till att stärka arbetssökande malmöbors möjligheter till arbete och bidrar till att de av egen kraft, eller med hjälp av annan aktör, kan bli självförsörjande. Arbetsmarknadsområdet består av fem enheter: Anställningsenheten, Insatsenheten, Kartläggnings- och vägledningsenheten, Kvalitets- och supportenheten samt Praktik Malmö. Arbetsmarknadsområdet arbetar i samverkan med Malmö stads stadsområden, i första hand med Individ- och familjeomsorg, samt Arbetsförmedlingen med olika arbetsmarknadsinsatser för att stödja arbetslösa Malmöbor till arbete eller utbildning. Kartläggnings- och vägledningsenheten (KVE) är ingången till de olika insatserna inom Arbetsmarknadsområdet.