Teknisk Administratör Malmö

Om jobbet

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Administrativ personal till uppdraget Malmö Stadsfastigheter - Förskolor

Vi söker:
Teknisk Administratör

Tjänsten är administratör för teknisk fastighetsförvaltning med stort fokus på teknik, affärssystem och inte minst flexibilitet och servicemannaskap. Specifikt söker vi en administratör som har följande:
  • Vana av att arbeta med olika typer av affärssystem.
  • Teknikintresse, då admin blir platschef samt arbetsledningens förlängda arm på plats och följer upp arbeten utifrån tider, material samt förbereder fakturering i affärssystem
Företaget erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med möjlighet till vidareutveckling. Erfarenhet från arbete med teknisk fastighetsförvaltning är meriterande.

Som person är Du självgående och noggrann med en stor portion servicemannaskap. Då Du aktivt jobbar med kundkontakt är det viktigt att Du är lyhörd för kundernas önskemål och har god social kompetens. Det är även viktigt att Du har en hög servicenivå vilket utgör grunden till fortsatt framgång för företagets kunder.

Krav till tjänsten :
  • B-körkort
Har Du frågor vänder Du dig till distriktschef Magnus Carlsson, magnus.carlsson@sodexo.com

Vi vill ha Din ansökan så snart som möjligt eftersom urval görs löpande.
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.