Platschef Malmö

Om jobbet

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Administrativ personal till uppdraget Malmö Stadsfastigheter - Förskolor

Vi söker:
Platschef teknisk fastighetsförvaltning

Som platschef inom vårt uppdrag för Malmö Stadsfastigheter - Förskolor, arbetar du med att planera, samordna och fördela de dagliga arbetsuppgifterna, rutinerna och insatserna i teamet. Vidare jobbar platschefen med projektförsäljning inom uppdraget samt rapporterar och följer upp verksamheten i de affärssystem som tillämpas på uppdraget.

Du har eget budget- /resultatansvar och personalansvar för ett team om ca 10 medarbetare, bestående av tekniker och 1 administratör. Rapportering och uppföljning sker till distriktschef södra Sverige.

Du ansvarar för att självständigt lyfta problem och frågeställningar i verksamhets- och kundrelaterade sakfrågor med kunden och internt sinom Sodexo samt bidrar med förslag om förbättring och utveckling av den operativa verksamheten.

Som platschef kommer du att stötta, stärka och vägleda de som ingår i teamet i att utföra sitt uppdrag. Du utgör ett direkt stöd till gruppen i att lösa de dagliga arbetsuppgifterna och uppkomna händelser. Du är även delaktig i bemanning och schemaplanering.

Som person är Du självgående, då arbetet är mycket fritt och varierat. Då Du jobbar aktivt med kundkontakter är det viktigt att Du är lyhörd för kundernas önskemål och har god social kompetens. Det är av stor vikt att Du kan se helheten och ha en övergripande förståelse för ekonomin. Det förekommer även planeringsarbeten och uppföljningar i olika system vilket gör att Du måste ha relevant datorvana. Det är även viktigt att Du har en hög servicenivå vilket utgör grunden till fortsatt framgång för företagets kunder.

Krav till tjänsten :
  • Minst 5 års erfarenhet av driftteknisk fastighetsförvaltning i arbetsledande befattning
  • Bred praktisk och teoretisk kompetens inom teknisk fastighetsförvaltning
  • God allmän datorkunskap med erfarenhet från relevanta affärssystem och Office paketet.
  • B-körkort
Har Du frågor vänder Du dig till distriktschef Magnus Carlsson, magnus.carlsson@sodexo.com

Vi vill ha Din ansökan så snart som möjligt eftersom urval görs löpande.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.