Ekonomiassistent till kund i Malmö

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 10 dec

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Är du en noggrann, utåtriktad och initiativtagande ekonomiassistent? Vi söker nu en ekonomiassistent till ett logistikföretag i Malmö!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på ett nytänkande logistikföretag som främst arbetar som oberoende/med många partners, inom spedition i norra Europa men även övriga världen. Deras affärsidé är byggd på anpassningsbara logistiklösningar som ska skapa mervärde åt deras kunder. Företagets kultur präglas av genuint lagarbete med ett stort intresse för service.

I rollen som ekonomiassistent är dina främsta uppgifter att löpande hantera leverantörsfakturor, betala löner, ta fram resultat och balans, samt fakturera va payex. Arbetstiderna kommer att vara dagtid på vardagar.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom ekonomi eller redovisning samt tidigare arbetslivserfarenhet från liknande tjänster. Du har kvalificerad erfarenhet av leverantörsfakturor, fakturering, ta fram resultat och balans, samt att betala löner. Goda kunskaper i engelska och MS office är nödvändigt. Det är meriterande om man har arbetat i affärssystemet Navision och Haga tidigare.

Som person är du strukturerad, noggrann och van att arbeta självständigt. Du är trygg i dig själv, lösningsorienterad och social. Vidare har du lätt för att bygga förtroende och bidrar till en positiv stämning.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande engelska och svenska i tal och skrift.
  • Van Excel-användare
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent är ett uppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget kommer att fortlöpa då behovet hos kunden har ökat.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Paula Lillsjö på 040-6675308 eller paula.lillsjo@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Paula Lillsjö, 040-6675308

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.