Resurskoordinator

Om jobbet

Lösningsfokuserad resurskoordinator till JiMa Högtryck AB

Arbetsuppgifter:

Som resurskoordinator på JiMa Högtryck AB säkerställer du att deras kunder får ett gott bemötande och en god service i sitt ärenden. Kunderna är exempelvis företag, fastighetsbolag och kommuner och du tar emot och registrerar ordrar via telefon, mail eller serviceportaler. Du ansvarar sedan för att planera och fördela arbetsordrarna på teamet av spolbilsförare.

Arbetsordrarna kan vara både akuta och med framförhållning, vilket innebär att planering och prioritering ofta behöver korrigeras flera gånger om dagen. Tempot och arbetsbelastningen varierar och förutsättningarna kan fort ändras. Kontaktytorna i tjänsten är främst kunder och slutkunder samt spolbilsförarna, som du har en tät dialog och ett tätt samarbete med dagligen. I rollen kan det även förekomma andra administrativa arbetsuppgifter, exempelvis fakturering och enklare bokföring.

Arbetstiderna är förlagda mellan 07.00 och 16.00, med viss flexibilitet enligt överenskommelse.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper:

Om du uppskattar ett arbete där du får ge service, hantera kundkontakter och planera och koordinera kommer du att trivas som resurskoordinator. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete, gärna inom exempelvis fastighetsbranschen eller annan teknisk bransch. Telefonvana och erfarenhet av kundservice och kundkontakter är en förutsättning för tjänsten.

Som person är du serviceinriktad, kommunikativ och stresstålig. Du är flexibel, positiv och lösningsfokuserad och gör alltid ditt yttersta för att tillgodose kundens behov och skapa en god relation. Rollen kräver även att du har förmågan att ställa krav, fatta snabba och ibland svåra beslut samt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Goda datorkunskaper är ett krav och vi ser gärna att du har god geografisk kännedom om Skåne.

Vi erbjuder dig:

Möjligheten att arbeta på JKS Sverige i ett spännande uppdrag hos vår kund. Ambitionen är ett långsiktigt samarbete och för rätt person finns möjligheten till en anställning hos kunden. JKS har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.

Ansök:

Sök gärna tjänsten redan idag, då vi gör löpande urval. Registrera ditt CV på www.jksgroup.se och sök tjänsten via ansökningslänken. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Borg på telefonnummer: 0709-68 30 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Ring Frida Borg, 0709-68 30 19

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

JiMa Högtryck AB har mer än 15 års erfarenhet inom fastighetsspolning, avloppsspolning, filmning, slamsugning med mera. De utför även auktoriserad filmning, klotter/fasad-tvättning, taktvättning och liknande uppdrag. JiMa samarbetar med flera stora företag och kommuner, bland deras kunder finns bland annat MKB, Stena Fastigheter och LKF. Inom koncernen finns även JiMa Entreprenad och Fastighetsservice samt Re-new.