El- och fjärrvärmetekniker

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker för kunds räkning tekniker för framtida uppdrag inom både el- och fjärrvärme. Uppdrag kommer vara runt om i Skåne, främst i Lomma med omnejd.
Som tekniker kommer du att arbeta med felsökning, underhåll och nyinstallation av elmätare.
Du har en avslutad el-teknisk utbildning med godkända betyg och du innehar B-körkort. Eftersom du kommer jobba ute i fält ute hos slutkunden är det viktigt att du har hög servicekänsla och social kompetens. Du är även flexibel, ansvarstagande och tycker om att lära dig nya saker.

Krav:
  • Grundläggande elkunskaper
  • Erfarenhet inom fjärrvärme och el
  • Körkort
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av AMR service och elmätare samt genomgått ESA-utbildning.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är initiativtagande och engagerad i ditt arbete. Då arbetet innebär mycket kundkontakt tror vi att du besitter god kommunikativ förmåga och är en relationsbyggare.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.