Systemutvecklare, Microsoft SharePoint och Microsoft Dynamics CRM.

FindersFee AB · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Några framgångsrika seniora konsulter med bakgrund från SharePoint och Dynamics CRM slog sina kloka huvuden ihop med en gemensam vision. Den gemensamma visionen är den som nu blivit Compago och låt oss återkomma till denna inom kort. De sitter i vackra lokaler mitt på gågatan i Malmö med stuckatur och högt i tak (både rumsligt och interpersonellt). Nu ges det en möjlighet att få ansluta till detta team som vuxit i takt med stor efterfrågan från både befintliga och nya kunder. Vi önskar dig varmt välkommen till vårt team!

OM UPPDRAGET

Låt oss vara tydliga i att vi tar oss friheten att vara ödmjukt selektiva.
För oss är det viktigt att du delar vår syn på hur vi ska arbeta framåt och tillsammans med våra kunder. Våra kunder förmedlar sin vision och reflektion av nuläget, därefter arbetar vi med utveckling och gör anpassningar tillsammans.
Med detta uppnår vi fantastiska resultat.

När projektet ska summeras vill vi att kunden upplever att det går som förväntat - och att de gärna fått lite mer än utlovat. Passionen till vårt arbeta är vår drivkraft. Denna känsla vill vi uppnå genom att passionen till vårt arbete driver oss.

Vi ger allt och vi vill att våra kunder och partners ska känna att vi alltid brinner för vårt uppdrag. Vi vill ge allt in i minsta detalj. Kan vi dela den känslan med våra kunder och partners så somnar vi med ett leende på läpparna, varje kväll. När allt fungerar som vi vill, känns det som trolleri, men det är det inte. Men vi jobbar inte med trolleri. Det vi gör bygger vi på logik, både i arbetsflöden och med tekniken bakom. Med kunskap och erfarenhet bygger vi ett förtroende och skapar tekniska systemstöd hos våra kunder, vilket kräver stor kunskap och erfarenhet.

OM DIG VI SÖKER:

Nu till den tekniska delen. Vi söker vår nästa teammedlem i form av en utvecklare med erfarenhet inom Microsoft-stacken och generell webbutveckling. Vi önskar att
du har erfarenhet av:
  • C# utveckling
  • HTML
  • JavaScript
  • CSS
Har du dessutom kunskap inom något av följande är det en bonus:
  • Angular / MVVM
  • SQL
  • Reporting Services
  • Azure
Har du även kunskap inom plattformarna SharePoint eller Dynamics CRM så är du definitivt den vi söker!

Vår inställning är att kunskap kan man alltid förvärva, därför lägger vi stor vikt vid din personlighet. För att leverera så som vi gör, krävs ett team där vi lever efter värdeord så som respekt, lyhördhet och förmåga att dela kunskap. Tro oss
- här finns mycket kunskap så du lär inte bli besviken. Utöver det vill vi även att du har en god samarbetsförmåga, social kompetens och är en driven och trevlig person.

Vi erbjuder dig en omväxlande vardag med fokus på kunden. Våra leveranser är i projektform där vi tillsammans bygger lösningar från vårt kontor. Du får här möjlighet att arbeta i ett team med seniora konsulter där det finns teknisk kompetens. Vår kundkrets varierar både när det gäller storlek och bransch, men vi utgår alltid från deras vision och dagsläget och tillsammans skapar vi magi.

Vill du trollbinda oss?

Är detta i linje
med dina personliga ambitioner och kunskaper? Vid frågor kontakta gärna vår headhunter för detta uppdrag; Pernilla Borgström på FindersFee, 0734-15 98 55, eller via mail: pernilla@findersfee.se. Din ansökan vill vi ha snarast då vi har löpande urval och intervjuer pågår under ansökningstiden- med det sagt kommer vi inte att tillsätta uppdraget innan deadline. Din ansökan skickar du till pernilla@findersfee.se. Självklart behandlar vi alla våra kontakter konfidentiellt.

Vet du vem som skulle kunna trollbinda oss?

Har du någon i ditt
nätverk som överensstämmer med det vi söker efter? Bli vår Finder och rekommendera din kontakt till oss. Det gör du genom att registrera dig som finder på www.findersfee.se och sedan via din finder profil kan du rekommendera din kandidat. Är det din kandidat som erhåller tjänsten är findersfee´s din (8 500 kr). Vi är nämligen övertygade om att bra kontakter lönar sig, för alla.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Mejla eller ring Pernilla Borgström, 0734-159855

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom rekommendations och hittelönsbaserad rekrytering.
FindersFee bedriver search inom specialist- och chefsegmentet. Det innebär att verksamhetens kandidatbas bygger på att människor (finders) lämnar personliga rekommendationer av kandidater för nuvarande eller framtida rekryteringsbehov. För detta erhåller dessa finders en hittelön för en rekommendation som leder till lyckat resultat, dvs slutförd rekrytering. Tillsammans skapar FindersFee och deras Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering.
Bra kontakter lönar sig för alla....


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var